• Excursie la Cabana Gârbova, cu ateliere despre plante, împletituri și cusături

  afis excursie Gârbova - 28 iunie

  UPDATE: Excursia se reprogramează pe 28 iunie. Așteptăm înscrierile voastre până luni, 22 iunie, ora 20:00.

  Îți dorești să mergi în excursie cu trenul? Să îți faci prieteni noi și să observi natura? Să te joci și să te bucuri ca un campion, atunci când ai reușit să ajungi acolo unde ți-ai propus?

  Atunci excursia aceasta este pentru tine! Te invităm pe 14 iunie 2015 să vii alături de Clubul Morișca până la Cabana Gârbova. Vom pleca la ora 6:20 de la Gara de Nord. În tren ne vom juca, vom învăța tot în joacă și reguli de drumeție, iar din Predeal pornim pe traseul marcat cu triunghi albastru spre Pârtia Clăbucet. Popasul pentru masa de prânz (senvișuri de acasă) și jocuri va fi la Cabana Gârbova.

  Popasurile de odihnă vor fi presărate cu pastile informative despre plantele întâlnite pe traseu susținute de către Cosmin M., inginer horticultor. Vom colecta plante și le vom pune la presat în ierbarul personalizat.

  Iar după masa de prânz, în loc să tragem un pui de somn, tragem un pui de joacă 🙂 . Am pregătit jocuri de mișcare, jocuri distractive, jocuri în care învățăm să lucrăm în echipă și abia așteptăm să le punem în practică împreună cu voi.

  Bine, dar la întoarcere, ce mai facem? Avem lista plină cu activități și pentru întoarcere, timp să fie! De exemplu, atelierul de împletituri cu fire pentru brelocuri și atelierul de cusături pe etamină, în care vom face un semn de carte decorat cu plantele observate pe traseu. Cusute cu ”punct în cruce”. Și dacă suntem gata cu activitățile practice, reluăm jocurile învățate la dus.

  Costul excursiei este de 85 de lei și include transportul cu trenul (obligatoriu să aveți la voi carnetul de note vizat), materialele de lucru, activitățile recreative, educative și practice. Nu include masa, va trebui ca fiecare copil să aibă la el senvișuri, apă, fructe (sau ce anume dorește să consume pe parcursul zilei). Ora de întoarcere în București – Gara de Nord: 18:23.

  Grupa va fi alcătuită din minim 10 copii (este condiție pentru realizarea excursiei) și maxim 15, având câte un adult la maxim 5 copii. Înscrierile ferme se fac până pe 10 iunie, la ora 20:00, pe adresa: contact@clubulmorisca.ro sau la telefon 0766 641 912 – Mimi. Veți primi apoi o fișă de înscriere la care va fi anexată lista cu echipamentul personal obligatoriu și reguli de drumeție.

  Vă așteptăm cu drag!

   

Comments on Facebook