• Ateliere creative ”Lumea păsărilor”

  Ai un copil curios, dornic de joacă și cu vârsta cuprinsă între 5 și 10 ani?

  Am pregătit pentru el un modul care cuprinde 4 ateliere creative cu tema ”Lumea păsărilor”. Fiecare atelier va conține un joc de cunoaștere sau un joc legat de subiectul atelierului, o scurtă prezentare a subiectului și a tehnicii folosite prin exemple concrete, iar în partea a treia, copilul va realiza o lucrare practică. În cadrul acestor ateliere promovăm creativitatea copiilor fără intervenția fizică a adulților, învățăm în joacă, ne facem prieteni noi și avem ocazia să experimentăm modalități de lucru cu diverse materiale.

  Afiș Lumea păsărilor - Clubul Morișca

   

  Prima temă –  ”Cuibul” – se va desfășura pe 24 iunie și ne propunem să învățăm despre tipuri de cuiburi (plutitor, țesut, în scorburi, pe iarbă, în arbori) și să realizăm un cuib folosind o tehnică a colajului cu materiale mixte, pe suport textil.

  Pe 1 iulie vom participa la atelierul cu titlul  ”Pasărea preferată”. Acest atelier le prezintă copiilor o serie de noțiuni introductive despre diversitatea ornitofaunei din țara noastră. În cadrul activității practice, participanții vor avea ocazia să-și picteze pasărea preferată cu acuarele.

  În a treia ocazie care se va desfășura pe 8 iulie, am ales lutul ca material de bază pentru a da formă unei ”Familii înaripate”. Vom învăța să ne coordonăm mișcările și să dozăm forța necesară  modelării argilei.

  Ultima temă din cadrul acestui modul are ca subiect ”Căsuța păsărilor”. Pentru că iubim păsările, dorim să le ajutăm. Așa că vom afla de ce este important să le ajutăm, cum putem face aceste lucruri și ce rol au cuiburile artificiale care pot fi instalate în zonele frecventate de păsările sălbatice. La final, vom picta o căsuță de păsări pe o plăcuță de lemn, folosind vopsea ecologică în culori natur. Data: 15 iulie.

  Unde ne întâlnim? La Funny Land, pe str. Agricultori, nr. 54 A. Se poate ajunge ușor de la stațiile de metrou Piața Iancului sau Piața Muncii.

  Când? În fiecare miercuri, de pe 24 iunie până pe 15 iulie. Copiii din grupa 5-7 ani sunt așteptați de la ora 17:00 (atelierul durează 45 de minute), iar copiii cu vârsta cuprinsă între 8 și 10 ani vor participa la atelierul de la ora 18:00 (atelierul durează 55 de minute).

  Cât costă? Prețul unui atelier este de 45 de lei, iar pentru achitarea întregului modul costul este de 160 de lei. Al doilea frate beneficiază de o reducere de 20 %.

  Înscrierile se fac cu minim două zile înainte de atelier, la Mioara Mihai: telefon – 0766 641 912 sau pe mail, la contact@clubulmorisca.ro.

Comments on Facebook