• Atelier ”Păsările din grădină” la târgul Bounty Fair

   

  Imaginează-ți că e o noapte geroasă. Ești un pițigoi care nu a găsit hrană în timpul zilei, pentru că zăpada a căzut în strat gros. Știai că o pasăre micuță, de talia pițigoiului albastru, din ordinul passeriforme, poate pierde și 33% din masa corporală în astfel de cazuri?

  De aceea, vă recomandăm să le veniți în ajutor prin montarea unei hrănitori pe care să o alimentați regulat cu semințe de floarea soarelui sau alte tipuri de semințe nesărate și crude.
  Atelier Păsările din grădină - Bounty Fair

  Duminică, 15 noiembrie, în cadrul târgului Bounty Fair vom fi prezenți cu atelierul ”Păsările din grădină”, alături de partenerii noștri de la Hortieco. De la ora 10:00 la ora 19:00 aveți ocazia să decorați prin tehnica decoupage (tehnica șervețelului) sau să pictați cu vopsea ecologică hrănitorile din lemn sau cuiburile artificiale realizate manual.

  În felul acesta, vă relaxați și vă exprimați artistic și în același timp oferiți ajutor păsărilor din grădina voastră sau din alte spații verzi. În funcție de obiectul decorat, atelierul costă între 10 și 60 de lei. Nu avem limită de vârstă. La atelierul trecut, au participat atât copii de 4-5 ani, cât și adolescenți, tineri sau părinții celor mici.

  Atelier Păsările din grădină - C Morișca 1

  Hrănitorile și cuiburile au fost testate și corespund cerințelor ecologice ale speciilor. Noi avem în curte (e o curte mică, în București) hrănitori pe care le alimentăm zilnic sau chiar de două ori pe zi în sezonul rece și ne bucurăm de spectacolul pe care îl oferă păsările sălbatice, observându-le de la fereastră – vezi clipul de la finalul articolului.

  Atelier Păsările din grădină C Morișca - 2Iată ce spun organizatorii târgului: ”Pentru ediția aniversară din weekendul 14-15 noiembrie am pregătit târg cu peste 50 de artiști minunați, peste 10 ateliere de creație și activități, zona de restaurant, expoziție foto, tombolă cu premii pe loc și concursuri online.
  Vă așteptăm cu bucurie la Casa Universitarilor Bucureşti, între orele 10:00 și 19:00.
  Intrare: 5 lei de persoană. Copiii sub 14 ani intră gratuit.”

  Așadar, ne vedem duminică!

  httpss://www.youtube.com/watch?v=ZFGLSueAtq8

Comments on Facebook