• Atelier despre păsări – Decembrie 2015

  Vă invităm la târg și la final aveți o surpriză.

  Atelier păsările din grădină dec. Bounty Fair

  Imaginează-ți că e o noapte geroasă. Ești un pițigoi care nu a găsit hrană în timpul zilei, pentru că zăpada a căzut în strat gros. Știai că o pasăre micuță, de talia pițigoiului albastru, din ordinul passeriforme, poate pierde și 33% din masa corporală în astfel de cazuri?

  IMG_0184De aceea, vă recomandăm să le veniți în ajutor prin montarea unei hrănitori pe care să o alimentați regulat cu semințe de floarea soarelui sau alte tipuri de semințe nesărate și crude. Sau să instalați un cuib care poate fi folosit drept adăpost când este viscol sau vreme nefavorabilă.

  IMG_0141Duminică, 20 decembrie, în cadrul târgului Bounty Fair vom fi prezenți cu atelierul ”Păsările din grădină”, alături de partenerii noștri de la Hortieco. De la ora 10:00 la ora 19:00 aveți ocazia să decorați prin tehnica decoupage (tehnica șervețelului) sau să pictați cu vopsea ecologică hrănitorile din lemn sau cuiburile artificiale realizate manual. Vă punem la dispoziție șervețele pentru decor cu tematică de iarnă și de sărbători, astfel încât să puteți oferi drept cadou obiectul lucrat de voi. În felul acesta, vă relaxați și vă exprimați artistic și în același timp oferiți ajutor păsărilor din grădina voastră sau din alte spații verzi. În funcție de obiectul decorat, atelierul costă între 10 și 60 de lei. Nu avem limită de vârstă.

  IMG_0176Hrănitorile și cuiburile au fost testate și corespund cerințelor ecologice ale speciilor. Noi avem în curte (e o curte mică, în București) hrănitori pe care le alimentăm zilnic sau chiar de două ori pe zi în sezonul rece și ne bucurăm de spectacolul pe care îl oferă păsările sălbatice, observându-le de la fereastră – vezi clipul de la finalul articolului.

  Atelierul se va desfășura în cadrul târgului Bounty Fair, la Casa Universitarilor, str. Dionisie Lupu, nr. 46.

  Pentru intrarea la întregul eveniment Bounty Fair există o taxă de 5 lei de persoană, însă copiii sub 14 ani au intrarea gratuită! Și surpriza de care vă spuneam la început: primele 10 persoane care ne confirmă participarea la atelier primesc un voucher pe baza căruia adultul intră gratuit la eveniment. Mai multe detalii despre eveniment, aici. Pentru a primi voucherul, vă rog să vă anunțați participarea printr-un mesaj privat pe pagina noastră de FB – Clubul Morișca sau pe adresa contact@clubulmorisca.ro. Vă așteptăm!

  httpss://www.youtube.com/watch?v=ZFGLSueAtq8

Comments on Facebook