• Excursie Poiana Stânii – 17 aprilie 2016

  explicații traseu copii mici - traseu Urlătoarea - februarie 2016 Excursie pentru copii de la 5 la 8 ani
  Data: duminică, 17 aprilie 2016.
  Transport: mergem cu trenul.
  Rută: București – Sinaia – Poiana Stânii – București
  Masa: la pachet, de acasă.

  Din program: traseu, jocuri și activități în tren, atelier de figurine din fetru și materiale textile, atelier de desen cu sepia – în tren, pastile informative despre plante, păsări și alte elemente interesante din natură pe care le întâlnim pe traseu, jocuri în aer liber. Anumite activități din program pot suferi modificări, în funcție de starea vremii și de evoluția copiilor pe traseu.

  poteca regala 27 martie

  Indicator spre Poteca Regală, fotografiat pe 27 martie 2016

  Cine participă? Minim 6, maxim 8 copii cu vârsta cuprinsă între 5 și 8 ani, fiecare dintre ei însoțiți de unul dintre părinți/ un adult/ un frate mai mare. Copiii de 7 și 8 ani pot veni neînsoțiți, dacă își cară singuri tot bagajul, se descurcă singuri la toaletă (în tren, în pădure) și nu trebuie ținuți de mână pe traseu (este antrenat și respectă ritmul).
  Din partea clubului Morișca vor fi doi adulți însoțitori.

  Cost: 90 de lei de copil. Include materialele de lucru și activitățile specificate în program. Nu include masa și transportul. Părinții plătesc doar transportul.
  Vom pleca la 8:50 de la Gara de Nord și ne vom întoarce la 19:22, cu trenul particular RegioTrans. Cost transport rotunjit copil + însoțitor, dus-întors = 60 de lei.

  Vă rugăm să solicitați fișa de înscriere, împreună cu anexele care cuprind programul, listele cu echipament și regulament la adresa contact@clubulmorisca.ro. Înscrierea se face până pe 11 aprilie, ora 20:00.
  Dacă doriți să vedeți fotografii de la excursiile noastre anterioare, găsiți albumul aici.

Comments on Facebook