• Atelier de gătit și jocuri în aer liber

  aluat in jar

   

  UPDATE: Atelierul se reprogramează duminică, 19 iunie, de la ora 11 la ora 14:30. În urma solicitărilor dumneavoastră, vom face două grupe de vârstă pentru jocuri: 5-7 ani și 8-12 ani.

  Dacă scoți capul pe fereastră și auzi cântecul vesel al păsărilor, dacă adierea vântului te mângâie pe obraji și parcă ai vrea să ieși din casă, înseamnă că e vremea să ne bucurăm mai mult de natură, de iarbă verde și de joacă în aer liber, împreună cu copiii. Să auzi cum trosnesc lemnele și să vezi cum se aprind cărbunii, să simți cum ți se lipește făina și apa printre degete, când tu frămânți aluatul, să-ți gâdile nările aroma de pâine coaptă, iar picioarele să umble desculțe în iarbă – toate astea sună a poveste? Nu, e ceea ce pregătim pentru copilul tău, la atelierul următor.

  Atelierul va avea 3 părți:

  1. Jocuri de cunoaștere și de spart gheața
  2. Facem aluat și apoi îl coacem în jar,  adăugăm umplutură sărată (zacuscă) sau dulce (miere/ dulceață). Mai coacem și ciuperci pe bețe de frigărui, iar după ce se coc bine – le mâncăm cât sunt calde, nu-i așa? Pentru momentul acesta de picnic mai aducem pâine integrală și gustare de fructe/ legume.
  3. Multe jocuri de echipă, de mișcare sau amuzante – pe iarbă.

  Atelierul reprezintă o ocazie excelentă pentru copiii care vor să-și facă prieteni noi sau să-i revadă pe prietenii cu care au fost în excursiile/la activitățile Clubului Morișca. De asemenea, cei mici au loc să alerge, să se zbenguie, să-și consume energia; învață jocuri noi, respiră aer curat, intră puțin în pielea unui mic bucătar.

  aluat

  Cine participă? Atelierul este destinat copiilor cu vârsta cuprinsă între 8 și 12 ani. Grupul va fi format din minim 7, maxim 10 copii și activitățile vor fi coordonate de către 2 adulți din partea Clubului Morișca.

  Când? Duminică, 15 mai 2016,   19 iunie 2016  de la ora 11:00 la ora 14:30.

  Cât costă? 60 de lei. Materialele, ingredientele și uneltele de lucru sunt incluse în costul atelierului.

  Unde? Zona pădurii Chitila, în apropierea Bucureștiului. Harta o veți primi pe mail, după înscriere. Nu asigurăm transportul, dar  se poate ajunge folosind mijloacele de transport în comun + 10 minute de mers pe jos.

  Părinții pot sta în preajma noastră sau se pot întoarce să ia copiii la finalul atelierului.

  Înscrierile se fac la adresa contact@clubulmorisca.ro până pe 11 mai,  13 iunie la ora 20:00.

  * Menționăm că pe parcursul atelierului se vor face fotografii de către trainerii Clubului Morișca, iar o selecție a celor mai reușite dintre ele va fi postată într-un album dedicat, pe pagina de FB Clubul Morișca, cu scopul de a ilustra și de a promova acest tip de atelier.

  * Dacă vremea va fi nefavorabilă, cu precipitații, atelierul se va amâna/ anula, după caz.

   

   

Comments on Facebook