• Decorează un cuib sau o hrănitoare

  atelier-cuiburi-clubul-morisca

  Se apropie sezonul rece, iar păsările din mediul urban caută alte surse de hrană. Noi le putem veni în ajutor, montând în grădină sau în fața blocului o hrănitoare în care să punem diferite tipuri de semințe. Sau, pentru a le oferi adăpost, le putem monta un cuib artificial în zonele în care nu mai sunt arbori bătrâni și scorburoși în care s-ar putea feri în caz de vreme nefavorabilă.

  atelier-hranitori-clubul-morisca

  La atelierul susținut de Clubul Morișca în cadrul târgului Bounty Fair vă invităm să învățați mai multe despre păsările din grădină și despre cum le putem ajuta, iar la activitatea practică aveți ocazia să decorați în stilul propriu o hrănitoare, un cuib sau o plăcuță decorativă. Hrănitorile și cuiburile sunt utile, au fost testate cu succes și corespund cerințelor biologice ale speciilor. Obiectele sunt realizate manual, din lemn de rășinoase, de către partenerii noștri de la Hortieco.

  atelier-cuiburi-clubul-morisca-buline

  Pentru pictat vom folosi vopsea ecologică sau șervețele aplicate în tehnica decoupage. Suntem pregătiți și cu buline – conform temei acestei ediții – pe care le putem aplica prin tehnica ștampilării sau cu ajutorul șervețelelor. Atelierul nu are limită de vârstă. În funcție de obiectul ales, prețul variază între 10 și 50 de lei.

  Vă așteptăm la atelierul nostru duminică, 2 octombrie, de la ora 10:00 la ora 19:00.

  atelier-cuiburi-clubul-morisca-copil

  Mai multe detalii despre târg găsiți aici: www.bountyfair.ro.

  – – –

  Ediția cu nr. 19 a evenimentului Bounty Fair are loc în weekendul 1-2 octombrie, în deosebita locație Casa Universitarilor București!
  Programul ambelor zile este de la 10:00 până la 19:00.
  TAXA de intrare: 8 lei/persoană, care se poate achita doar cash. COPIII până în 14 ani au intrare gratuită.

  Bounty Fair este cel mai mare eveniment complet de handmade românesc din Capitală, cu peste 60 de artiști și artizani participanți și cuprinzând ateliere și activități creative, zona de restaurant, zona de relaxare.

Comments on Facebook